29 янв. 2010 г., 12:28

Пътят 

  Поэзия » Другая
909 0 32


***

На кръстопътя

пътеките са много -

пътят е един.

 

***

Лъч от небето

проби гъстата мъгла.

Пътят се вижда.

 

***

Попътен вятър

изгони облаците

над стръмния път.

 


© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??