7 мая 2023 г., 13:34  

"Р" 

  Поэзия » Для детей
445 2 13

Слънце - лънце пак изгя.
Знаех, че така ще стане,
но на сянка ще стоя,
няма начин,  да ме хване.
Името ми почва с "Р",
но не мога да го казвам.
Вместо него казвам "Ъ",
щом започна да пиказвам.
С мен подскача малко куче.
Ах, ела добичък Шало!
Всички букви ще научим,
ще започнем отначало!

 

 

© Георги Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??