22 нояб. 2015 г., 23:15

Работна поетеса / за кОнкурцъ... 

  Поэзия » Юмористическая
594 0 3

 

 

НАЛИ СЪМ СИ работна поетеса,

из задното си дворче зарзават

ще насадя! Но да се теса, теса

е нужно, за да го обезтревя.

 

Ах, краставица ей такава, морков,

домат и чушка… в моите поля

с каква любов ще си отглеждам зорко!

О, как ще се самозадоволя!

 

И ще забравя вече магазина.

Любими, хайде, о, сърце не трай!

Захващай сапа – в моята градина

ела – копай, копай, копай, копай…

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??