19 нояб. 2009 г., 11:23

Радост 

  Поэзия
448 0 3


Ягодов коктейл по мойте устни,
дъх на мокачино имаш ти.
Сладкото е два пъти по-вкусно,
споделено с нечии мечти.

В твоята чинийка е късмета -
свит папирус с цвят небесносин.
"Радост" е изписано на него.
Радост във момента ний делим..

Радост е за мене, че те има.
Всичко преживяно досега
е безумно приказна картина –
смях и чувства, думи и дела...

Затова, когато ме изпрати
и постави в моята ръка
листчето с късмет за тебе,
като пожела ми радостта, 

аз ти се усмихнах и го взех,
но отдавна, знай, я притежавам.
Радостта, че още имам теб.
Радостта, че себе си ти давам...

© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??