10 февр. 2019 г., 12:22

Радост 

  Поэзия » Другая
635 1 0

Животът шарен е ти знай,

има радости безкрай,

от зависи дали и къде

сърцето ще те отведе.

 

Пътувай в светове омайни

наяве и насън

криещи велики тайни

красиво е навън.

 

Радостта понякога дълбоко

скрита е

обаче - дори лицето ти да плаче

смел бъди и широко

се усмихни.

 

И тогава с тази храброст твоя

сам ще си бъдеш героя

и неусетно така

ще предусетиш радостта.

© Жанет Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??