25 сент. 2020 г., 23:12

Радост 

  Поэзия
434 2 3

Къде си радост? Нали тука бе?

Къде си младо, синьо небе?

Къде сте, мои звездни сестри?

Помните ли, къде сте били?

Да! Тук! В мойта душа!

Помните ли тази свята земя?

Елате отново! Сега тя е сама!

Хората и заети с борби.

Кой да вземе и да я теши?!

Елате! Засияйте пак!

Имаме нужда от вашия знак!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??