Sep 25, 2020, 11:12 PM

Радост 

  Poetry
435 2 3

Къде си радост? Нали тука бе?

Къде си младо, синьо небе?

Къде сте, мои звездни сестри?

Помните ли, къде сте били?

Да! Тук! В мойта душа!

Помните ли тази свята земя?

Елате отново! Сега тя е сама!

Хората и заети с борби.

Кой да вземе и да я теши?!

Елате! Засияйте пак!

Имаме нужда от вашия знак!

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??