30 окт. 2009 г., 13:11

Ражда се звезда 

  Поэзия » Любовная
1334 0 15

Слети сме. Прегърнали сме облаче,
обгръщащо ни с обич и негà.
Разлива топлина кръвта във вените,
пулсира във сърцата любовта.

В цялото се сбъдват днес мечтите ни,
поставят парапет срещу злостта,
безсилни стават всички черни помисли,
изригва... фойерверк от светлина.

И облачето става снежнобяло,
а после...  преминава във дъга,
нюанси цветни осветяват цялото
и ето... ражда се звезда.

За нас е тя, искряща и горяща,
на длан поднася ни света.
Прибираме я нежно във душите си,
пулсирайки... да пази любовта.

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??