15 февр. 2012 г., 22:51

Раждането на един стих 

  Поэзия » Философская
601 0 1

 


Раждането на един стих



Първа контракция...

... В поетичните успехи
не важат пари и слава,
а сърдечните утехи,
които авторът дарява...


Втора контракция...

... В поетичните успехи
бавни са пари и слава,
а сърдечните утехи
главни винаги остават...



Трета контракция...

... В поетичността успеха
бавна ще докара слава,
но на личността утеха
главна гара все остава...



Четвърта контракция...

... В поетичните успехи
бавни са пари и слава,
а сърдечните утехи
главни гари си остават...




Подразбрано...



11.02.2012 г.

14,10 -- 14, 50 часа.

© Станимир Тахов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??