9 окт. 2008 г., 20:42

Ранена от любов 

  Поэзия » Любовная
575 0 0

Ранена птица е душата ми,

ранена от любов.

За полет са размахани крилата и

и чакат твоя зов.

Защо мълчиш? Повикай ме, любими,

повикай ме сега.

Да тръгнем към просторите незрими,

да покорим нощта.

Прегръщай ме, дари ме с любовта си

и нежно ме люби.

Да споделим със жар страстта си,

която в нас гори.

© Бояна Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??