22 мар. 2016 г., 21:06

Ранено сърце 

  Поэзия » Любовная
258 0 0

Безсмислен е без теб живота,

пустота навред царува.

И празно ми е във имота,

че ти ме не целува.

 

Сякаш сал зарад теб дишам,

но ти от живота ми излезе.

Затуй навъсено аз пиша,

че слънцето за мен залезе.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??