9 апр. 2011 г., 22:41

Рапмюзик 

  Поэзия » Юмористическая
517 0 0

                           РАПМЮЗИК

 

          (Не е любовна, не е еротична.

            Писах я хумористична.

            Няма в списъка "Трагична"!)

 

            Лошо, брате, лошо!

            Няма вече Тошо!

            Няма го Тошо Галошо.

 

            Лошо, брате, лошо!

            Свитата е тука!

            Край Трона куцука, 

            вещае "народна сполука"!

 

           Лошо, брате, лошо!

           Няма ги парите!

           Парите отдавна са скрити.

           Във банки по сметки

           на алчни червени бандити.

 

          Лошо, брате, лошо!

          Народ мизерува!

          Натиска греблата,

          с надежда до бряг

                             да доплува...

 

          Лошо, брате, лошо!

          Не вдява Човека,

          че с гола надежда

          прахосал е цели

                               пет века...

 

         Лошо, брате, лошо!

         СТАНА ТЯ

         КАКВАТО СИ СТАНА!

         ДЪРВА НЕ ДОСТИГАТ

         НАЙ-ПОСЛЕ

                       ДА КИПНЕ

                                КАЗАНА... 

© Петър Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??