2 дек. 2015 г., 07:46

Расни ми, расни, папурю / за кОнкюрса на ЛибоФа 

  Поэзия » Юмористическая
732 0 0

 

ПАПУР си имал лилипут!?

(така дочувам от колежки)

И не помагал ничий труд

да порасте, ами насмешки,

 

че предизвиквал, чувам. Срам!

Но начин аз ще изнамеря

и що да сторя, вече знам,

за да увелича размера.

 

Да чакам вместо и седя,

не ще изгубя и минутка.

В папура твой ще насадя,

мой лилипуте, лили.......

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??