12 февр. 2009 г., 05:14

Равносметка 

  Поэзия » Философская
462 0 1
Някога мислил ли си ти, ако умреш,
дали за тебе някой ще запали свещ?!
Дали някой ще забележи, че те няма,
дали някой ще се досети, че ти сега гниеш в калната яма?
Че сега със дявола си ти приятел
и че сега ще отмъстиш на всеки предател.
Че ще накараш всеки, който е просълзил твойте очи,
от черна мъка и адска болка да крещи.
Някой ще се досети ли, че когато биеш камбаните на ада,
вината върху всеки виновен ще пада?!
Дали на някой ще му липсва твоята любов,
дали на някой ще му липсва шибаният ти живот?
Дали някой ще се сети за твоето сърце,
паднало във гроба като птица без криле?
Но на всичко това отговорът е НЕ,
защото за другите си просто едно тъпо хлапе!!!

© Златина Станкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??