17 июн. 2016 г., 15:49

Равносметка 

  Поэзия
1241 1 15

Зазидана в стени от отчаяние,

с горчиви мисли,

с търсещи очи,

aз чакам да намеря оправдание

за своите погребани мечти.

 

Животът се изплъзва между дланите,

годините се трупат върху мен,

надеждите - убити от измамите

и сутрин аз събуждам се във плен.

 

Заложница на страховете свои,

бленувам за живот извън страха.

За сънища, изпълнени с покой.

За малко щастие.

За малко свобода.

© Таня Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??