13 апр. 2023 г., 07:27

Равносметка 

  Поэзия » Любовная
470 0 0

 

Изрязвах се от утрешния ден,
стиснала очите от умора,
отиде ли си обичта без време,
ограбила ме до последно...и отгоре...

 

Дали ми взе всичко и отвъд,
откъснала мечтите от простора,
загубила надеждите във толкоз дъжд,
измил мечтите ми до кожа.

 

Остави ли ми нещо да тупти,
скрито и утихнало от болка,
какво ли толкова, едни мечти,
заровени в душата на дълбоко...

 

Събудих се... във утрешния ден...
в душата ми отново е студено.

 

Диана Димитрова 
 

© Диана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??