28 мая 2011 г., 21:40

Равносметка 

  Поэзия » Любовная
755 0 2

И пак съм онова момиче,

което във любов се вричаше.

И пак съм същата жена,

която тайно те обичаше.

 

Годините си взеха своето,

но не отнеха светлината,

която ми облича тялото

и свети във очите на децата.

 

Тайните ми - вече спомени,

в душата са прилежно подредени.

Ключа грижливо съм прибрала,

за тебе само съхранен е.

© Живка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??