2 апр. 2005 г., 11:58

Разбери, че те обичам 

  Поэзия
2073 1 0

Разбери, обичам те до полуда.
Щом те погледна, просто ставам луда,
душата няма мира
и сърцето започва силно да пулсира.

Разбери, за мен си моята звезда,
моята мъничка луна
без която е сив денят.

Разбери, силна е към теб ревността..
Щом погледнеш друга,
луда ставам аз заедно със света,
сякаш синджир на бясно куче в мен се разкъсва
и иска на хиляди парчета бавно и мъчително да я накъсва.

Разбери, без теб не мога да живея,
без теб не мога да копнея,
без теб не мога да мечтая,
без теб лъжа е рая!!!

© Красимира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??