1 янв. 2008 г., 17:19

Разбери ме 

  Поэзия » Любовная
740 0 3
 

Обичам те!

Примири се вече...

Приеми го.

Личи си от далече.

Разбери ме...

Неспасяем случай съм вече.

Сърцето ми - плени го...

И не ща да съм от теб далече!

© Силвия Герджикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??