10 авг. 2007 г., 11:51

Разбито сърце 

  Поэзия
1057 1 9
Сърце, разбито на парчета,
захвърлих аз в черната земя.
Загърбих злобно всичко, дето
напомня ми за теб в нощта.
Погребах моята душа ранена,
любовта ти да опазя не успях.
Погубих всичко свято,
защо да те запазя за себе си
аз не съумях?...

© Валя Митова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??