11 апр. 2015 г., 19:36

Разцъфва нежен цвят 

  Поэзия
327 0 1

Съдбовно. Блещука Божи знак.
Изгрява парещото слънце.
Възкръсване на твоя свят.
От тебе е посято зрънце.


Надежда. Рисуваш нов живот.
Изпълнена с любов картина.
Душата ти - в небесен брод.
Не можеш вътре да изстинеш.

 

Пламък. Гориш в църковна свещ.
Молитвата на Божи ангел.
А погледът е тъй горещ.
И стопля хладен залез.

 

Съдбовно. Разцъфва нежен цвят.
Невидимо се ти разлистваш.
И пръскаш чуден аромат.
Да могат всички да го вдишват!

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Леле колко хубаво си го описал....Браво момче!
Предложения
: ??:??