26 июл. 2009 г., 17:26

Раздай картите още веднъж 

  Поэзия » Другая
1065 0 2

Раздай картите още веднъж!

Да изиграем последна игра.

Ние нямаме много да губим.

Пък и играта вече няма цена.

Залагахме винаги себе си.

Бяхме и туз, и вале, и  седмак,

и последният коз в ръката...

а навън се спускаше мрак.

Ти премисляше всичко по два пъти.

Аз пък мятах  картите просто.

И стратегията бе твоя отрова,

а шансът за мен бе лекарство.

Докъде стигнахме с тебе, ах, жалки сме,

улисани  в своите игри,

проиграхме и двамата себе си,

проиграхме и своите мечти.

© Мила Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??