29 мар. 2016 г., 22:28

Раздай се 

  Поэзия » Другая
678 0 4

Бъди това, което другите не бяха!

Бъди това, което искаш ти...

Бъди надежда, за себе си, за всички!

Бъди ти истински щастлив.

 

Не се отказвай, никога предавай.

Не се коси от хорските злини.

Не се отчайвай даже много

да боли.

Не се оставяй злобата да те

надвие.

 

Бори се... За правото да бъдеш

чут.

Бори се, вдъхвай сили...

Бори се за доброто днес да

победи.

Бори се, за да сме щастливи.

 

Надявай се че някой друг

по твоя път ще тръгне.

Надявай се да бъдеш чут...

Надявай се, че всичко ще се

сбъдне!?

Надявай се, бъди дори и упорит.

 

Обичай хората, но истински

щастливо.

Обичай нашата Земя.

Обичай, давай себе си раздавай!

Обичай ти дорде си жив...

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря радвам се когато бъда разбран!Еси прегръдки и поздрави от мен!!!
  • Харесах!
  • Благодаря ти Влади !Радвам се че намина.С телефона трудно контактувам!До нови!
  • Поздравления от мен!
Предложения
: ??:??