1 апр. 2023 г., 16:07

Раздаване 

  Поэзия » Другая
272 5 11

                            в памет на мама 

 

Колко години отминаха от последната прегръдка...

Спомени-ехо изстинало! И тиха, безжизнена глътка. 

Каквото имаше, раздаде: хляб и вино за залезна комка.

Има ли скръб отрадна? Или сълзата е топла отломка... 

© Стойчо Станев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??