Apr 1, 2023, 4:07 PM

Раздаване 

  Poetry » Other
279 5 11

                            в памет на мама 

 

Колко години отминаха от последната прегръдка...

Спомени-ехо изстинало! И тиха, безжизнена глътка. 

Каквото имаше, раздаде: хляб и вино за залезна комка.

Има ли скръб отрадна? Или сълзата е топла отломка... 

© Стойчо Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??