4 сент. 2013 г., 21:59

Разделени 

  Поэзия » Любовная
504 0 1

На нощен блясък,
сред мъгла без пламък,
той и тя – глас и тишина.
Шепот на копнеж,
мълчание безсилно, през
хълми и вълни 
само думи – не очи.
Ръцете не докосват,
букви – не целуват – 
илюзия и смях,
неизвестност, страх.
Слънцето на хоризонта,
гласът – в тишината,
хлад и самота,
разделени – той и тя.

© Криста Дурчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??