16 мар. 2005 г., 15:33

Раздвоение 1 

  Поэзия
678 0 2
Твоя поглед събужда ме в нощта,
твоите прегръдки ме привличат всеки ден.
В твоето сърце си търся аз
малко място за моята душа.

Но в дните ми е той.
Неговите прегръдки са за мен,
неговите очи ме търсят в мрака,
в неговото сърце аз имам място.

И две противоречия се борят в мене:
кого избирам - тебе или него?
Ти моето сърце пленил си
и в моята душа живееш.

Но той ми дава топлина -
дарява ми душата си прекрасна
и в неговите прегръдки аз откривам:
сигурност, спокойствие, любов...

Аз обичам теб - това е ясно!
Но ти със друга си сега,
а той е мой и днес, и утре.
Ще бъде той до мен, а ти-до нея!

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • триъгълниците в живота и чувсвата се решават най често от жената
  • тва е малко тъжно.но пък е мн красиво
Предложения
: ??:??