22 сент. 2012 г., 13:43

Раздвоеност 

  Поэзия » Другая
383 0 2

         Раздвоеност

 

Мразя ли, или обичам -

сьс себе си не сьм наясно,

желая те или отричам,

душата ми обьрка се

и ù е тясно.

 

Сьрцето е под трепет непрестанно,

пьк разумьт- категоричен,

за обич трябва постоянство,

любов ли е - да е изрична.

© Гинка Любенова Косева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??