Ще тръгнеш ли
или аз да го направя?
В спомен ще ме превърнеш ли
или първо аз да те забравя?
Ще има ли сълзи в очите ти
или само в моите ще има?
Красив спомен ли ще съм в мечтите ти
или оттук насетне ще съм мнима?
Ще искаш ли да ме последваш
или ще си щастлив, когато се обърна?
Дали мислите ми ще обсебваш,
ще поискам ли миговете заедно да си върна?
© ДРУГА Все права защищены