17 июл. 2009 г., 23:39

Раздяла 

  Поэзия » Любовная
693 0 0

Когато ти си тръгна в тъмнината,

след теб остана само тишина.

Прегърна ме до болка самотата

и се молех само сън да е това.

 

Останах безутешна  и без сила,

виждах теб във всеки друг.

Твоята любов се бе изпепелила,

а моята остана жива в мрак и студ.

 

Лутах се из дебрите на мисълта,

без път към тебе да намеря.

Така - залутана - с ожулена душа

ще скитам аз, докато имам сила...

© Ивелина Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??