18 окт. 2012 г., 10:03

Раздяла 

  Поэзия » Любовная
624 0 10

От ласките остана само спомен.

От ноктите ти - заздравели рани.

Настъпи след това мигът преломен

на тънките усмивки преиграни.

 

Приятелите бавно се разреждат.

Остави те сред пътя ти любимата.

Часовниците пясъка изцеждат

и неприятно люта стана зимата.

© Марин Ташков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??