18 нояб. 2016 г., 20:34

Раздяла 

  Поэзия
429 2 11

Всяка дума е излишна,

но ръцете ни се търсят

като полюси различни,

ако любовта възкръсва.

 

Всяка дума е излишна.

Теб те има и те няма.

И далечна си и близка.

Ту реалност, ту измама.

 

Всяка дума е излишна.

Никне между нас забрава.

Спомените ни предишни

в тишината се спасяват.

 

© Стойчо Станев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??