18.11.2016 г., 20:34 ч.

Раздяла 

  Поезия
428 2 11

Всяка дума е излишна,

но ръцете ни се търсят

като полюси различни,

ако любовта възкръсва.

 

Всяка дума е излишна.

Теб те има и те няма.

И далечна си и близка.

Ту реалност, ту измама.

 

Всяка дума е излишна.

Никне между нас забрава.

Спомените ни предишни

в тишината се спасяват.

 

© Стойчо Станев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??