9 нояб. 2006 г., 13:31

Раздяла 

  Поэзия
761 1 1
Искаш да държиш ръцете ми във свойте.
Гледаш ме в очите и казваш ми, че ме познаваш,
във мислите ми, че си влизъл вече.
Целуваш доброволни и насила.
Караш ме да тръпна и ми причиняваш болка.
Проникваш във сърцето ми дълбоко,
признаваш всичките си грешки
и казваш ми, че ме обичаш,
че само мен желал си и желаеш.

Падаш във краката ми и искаш ме сега.
Не мога да съм с теб!
Не мога да ти върна любовта!
....а те обичам...

© Снежина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • БРАВО Снежи много е хубаво !!! 6 от мене
Предложения
: ??:??