16 февр. 2007 г., 13:04

Раздяла 

  Поэзия
567 1 2

Когато каза ми, че искаш да говорим,
аз знаех си какво ще стане.
И нямаше какво да сторим,
това ще трябва да престане.

А всичко бе прекрасно помежду ни,
поне надявам се да е било така,
прегръдки и целувки,  и горчиви думи,
и сълзите, проронени в нощта...

© Мими Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??