Feb 16, 2007, 1:04 PM

Раздяла 

  Poetry
568 1 2

Когато каза ми, че искаш да говорим,
аз знаех си какво ще стане.
И нямаше какво да сторим,
това ще трябва да престане.

А всичко бе прекрасно помежду ни,
поне надявам се да е било така,
прегръдки и целувки,  и горчиви думи,
и сълзите, проронени в нощта...

© Мими Кирилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??