16.02.2007 г., 13:04 ч.

Раздяла 

  Поезия
560 1 2

Когато каза ми, че искаш да говорим,
аз знаех си какво ще стане.
И нямаше какво да сторим,
това ще трябва да престане.

А всичко бе прекрасно помежду ни,
поне надявам се да е било така,
прегръдки и целувки,  и горчиви думи,
и сълзите, проронени в нощта...

© Мими Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??