19 мар. 2007 г., 08:08

Раздяла 

  Поэзия
649 0 2
Защо ме изостави ти?
Защо мечтите ми разби?
С любов лъжлива що ме заслепи?
Аз вярна бях ти до последно.
А ти не вярваше, нали?
Всичко беше уж вълшебно...
Целувките дори лъжливи са били!
Аз не исках - ти ме изостави,
и сега во веки ще боли!
Душата ми не ще се изкриви.
Сълзи за теб проливах, но уви,
не мога веч да съм сама, ти разбери...
Ще дойде някой по-добър, нали?!
И може би ще те забравя,
и може би ще ме боли...

© Елена Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Трябва малко преработкаЩе успееш!!!
  • Преди да хванеш писалката или да седнеш зад клавиатурата, чети. Чети много,... и пак, и пак.
    Не ми харесва! Съжалявам. Определено не ми харесва...
Предложения
: ??:??