Искаш ли да разговаряме с телата си,
докосвайки се страстно във нощта?
На тъмнината в нежната прегръдка
да дишаме със стонове едва?
Да вплиташ във косата ми въздишки,
а аз да те прегръщам със душа,
ръката ти по мислите ми да се плъзне,
а аз да те прегърна със душа.
А пръстите ти като виртуоз по мене
да свирят блус, а струната в нощта,
извайвайки тъй нежни думи,
да нарисува в мен жена...
Очите ти по кожата ми да разлеят,
сълза от страст - отдаване без срам,
завивките в леглото да онемеят
от това, което искам да ти дам...
© Ели Иванова Все права защищены
Пишеш интересно!!!
Поздрави!!!