17.02.2010 г., 11:18 ч.

Разговор с телата 

  Поезия » Любовна
944 0 1

Искаш ли да разговаряме с телата си,

докосвайки се страстно във нощта?

На тъмнината в нежната прегръдка

да дишаме със стонове едва?

Да вплиташ във косата ми въздишки,

а аз да те прегръщам със душа,

ръката ти по мислите ми да се плъзне,

а аз да те прегърна със душа.

А пръстите ти като виртуоз по мене

да свирят блус, а струната в нощта,

извайвайки тъй нежни думи,

да нарисува в мен жена...

Очите ти по кожата ми да разлеят,

сълза от страст - отдаване без срам,

завивките в леглото да  онемеят

от това, което искам да ти дам...

 

© Ели Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??