6 июл. 2008 г., 21:06

Разкази на ветерани... :)))) 

  Поэзия » Юмористическая
803 0 14

* * *

 

Битка жестока - гранатомети,

земята кипеше - горяха листата

всички редути бяха превзети,

успяхме да си върнем гората...

Мина денят и настъпи нощта,

заблестяха искри от... Катюши,

врагът ни притисна долу в калта,

завзеха гората до... крушите.

Седмица мина и в битки жестоки

дойде часът за разплата,

кървяха, боляха рани дълбоки,

но... си взехме отново гората...

На другата сутрин - леле, човече!...

Пристига горският... Мони!

Стига се трепахте бе, ай стига вече,

рече строго и...

ни изгони... :)))

 

* * *

© Валентин Желязков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??