9 сент. 2005 г., 20:26

Разказвай ми 

  Поэзия
887 0 3

Приюти ме във свойте обятия, мили,

и нежно, и силно ме пак прегърни,
сълзите изтрий, дай ми ти нови сили
и няма да мисля за тъжните дни.

Разказвай ми дълго - аз искам да слушам
къде си пътувал, какво си видял
и как си тъгувал във тъмното сгушен,
как в дългите нощи за мен си копнял.

Разказвай ми дълго - из искам да зная,
а после люби ме до първи петли,
целувай очите ми в сладка омая,
легни на гръдта ми и тихо заспи.

© Дорика Цачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много ми хареса, вече дори няколко пъти го препрочитам
  • Наистина е пропито с много нежност...
  • Велико е! Нямам думи!...Все едно виждам и теб и...този за когото е писано...Обичам те!!!!
Предложения
: ??:??