27 мар. 2016 г., 17:04

Разклатени мисли 

  Поэзия » Любовная
337 0 8

Разклатени мисли във мене напират

и карат ме вечер от страх да треперя.

Че всичките страсти във мене стартират

и как към сърцето ти знак да намеря.

 

Тоз знак, че вратата за мен се отваря-

на прага заветен със радост да стъпя.

Че твоята нежност ме тихо затваря

в любовните ласки със теб да се къпя.

 

И страстите вкупом въже да изплитат

и то да ни върже завинаги двама.

Сърцата ни двете в екстаз да се питат

коя е добрата им кардиограма.

 

Взаимно душите ни да се прегърнат.

В очите да грейне самата любов.

И здравите мисли във мен да се върнат

и да заживеят в живота ми нов.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??