30 мая 2007 г., 10:32

Разкъсах... 

  Поэзия
747 0 12

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Разкъсах прашките ти страстно
с желанието да отпия от този извор на страстта,
ще проникна в тебе бясно,
ще те обладая като бурен океан.


Ще се разтрепериш, а сърцето ще препуска лудо,
цялата ще вриш, ще се превърнеш във вулкан,
ще мислиш: "Господи, това е чудо",
а аз ще те разсичам с моя ятаган.


Няма да останат сили да се дърпаш,
даже сластно ще се отдадеш в нощта
и ще викаш: "Искам още, още, още"
и ще стенеш чак до сутринта.


И накрая във прегръдките ми ще се сгушиш
и ще искаш времето да спре,
ще ме погалиш, после и целунеш,
и после ще заспиш като мъничко коте...

© Петър Адамов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??