18 дек. 2011 г., 15:34

Разкъсана дантела 

  Поэзия » Другая
801 0 5

Тя - красива неправилно
може с душа да крещи и
нея тъгата извайва я.

Всяка нейна дума тежи.

 

Там, където е страшно,
нейният огън се ражда.

Кожата пари от страсти,
черна в очите е жажда.

Тя – дантела разкъсана,

всички сили събира и

тръгва, въглени пръскаща.
Болката просто отива ú.


Вдъхновено от Ясмин Леви и нейната песен http://www.youtube.com/watch?v=GzzN7vF0u7s&list=LL46cp-3BWRCh5Q9362TwdFg&index=5&feature=plpp_video

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??