24 авг. 2018 г., 14:36

Различен 

  Поэзия
556 2 4

Не, не искам да бъдеш различен!
Искам точно такъв да си – труден,
непонятен, объркващ, влудяващ ме,
да държиш все ума ми възбуден!

 

Не, не искам да бъдеш в стандартите,
неклиширан си, див, нетипичен.
Не бъди, не бъди от нормалните!
Искам те луд, горещ, неприличен!

 

Искам те- с вкус на уиски и мед,
като лава по мен се разтичай!
Без задръжки и без етикет
ме докосвай, събличай, обичай!

 

Антиподен и непредвидим,
ироничен, абстрактен, критичен,
инатлив, ребусен и неуловим...
Не, не искам да бъдеш различен!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??