Приличаме си. Всичките различия,
които ни разделят безвъзвратно,
причината са с теб да се обичаме
и да се връщаме един към друг обратно.
Ти властен си, а аз съм непокорна,
ей толкова различни като личности...
И всеки спор е помежду ни животворен -
да браним собствените си различности.
Напълно разнополюсни сме. Два магнита,
обратно долепени – се привличаме.
Различно ни се случват даже дните,
но само с теб еднакво се обичаме.
© Мая Попова Все права защищены
И различно ни се случват даже дните,
но еднакво само с тебе се обичаме.