19 янв. 2022 г., 10:39  

Различия 

  Поэзия » Любовная
187 0 0

    Стихотворение, което написах на шега:

     

          Различия

 

Не обичаш нощна красота,

аз пък влюбена съм във Луната.

Теб ти трябват хиляди слънца,

а на мене обич непозната.

 

Аз съм антиваксърка, прости,

ти щастливо ваксан си отново,

този казус ще ни раздели,

ще загубя поетично слово.

 

С трета доза болен си, уви,

а на мен ми няма още нищо.

Нека Господ здраве ти дари,

но на всичко гледаме различно!

 

Повече във чата не пиши,

има други, потърси си в нета!

Мен ми трябват нощните звезди

и душата страстна на поета.

                 Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??