Различни
Коя съм аз сега за теб?
Една прашинка в твоя ден…
Една жена в неистов плен
на мъжката ти суета?!
Коя съм аз сега за мен?
Една вселена в моя ден…
Една жена в любовен тлен,
по-женствена и от страстта!
Кои сме ти и аз сега?
Едни различни, но сърца!
Едни туптящи, странни същества…
Поотделно молещи за любовта!
© Манипулирам Все права защищены