2 янв. 2012 г., 18:59

Различно 

  Поэзия
595 0 6

Ще ми липсва всеки път, когато дойде.

И умира. Все така не се насищам.

Все я искам повече от невъзможна.

И именно такава все я искам.

 

Тя умира - любовта, когато дойде.

И боли ме. Апокалиптично.

Умира във ръцете ми разтворени.

А вярвам всеки път, че е различно.

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??